“AYAN® е марка за натурална козметика, в която са подбрани най-добрите качества на съставките, а те от своя страна са комбинирани в най-ефективните и подхранващи формули. Защото естествената козметика е „новата“ храна за нашата кожа и коса. “

                                                                            Яна – Основател на AYAN®

ИСТОРИЯТА

За AYAN®: AYAN® се роди от желанието ми да създавам и произвеждам натурални козметични продукти, обогатени с нашето фино органично лавандулово масло от нашите собствени полета с лавандула. Името AYAN® се появи при разместване на буквите на моето име YANA. След това потърсих значението и разбрах, че AYAN® означава „баща на светлината“. Изведнъж всичко около концепцията и идеята за AYAN® се подреди и зае правилното си място. Чрез AYAN® бих искала да разпръснем светлината на новото разбиране за начина, по който се отнасяме към кожата и косата си, да оценим природните дарове и да обърнем внимание на екологичните практики, като разпространим повече информация за тях, за да се възприемат от потребителите и компаниите за производство на козметични продукти. От друга страна чрез благотворното влияние от продуктите на AYAN® се стремим, да събудим вътрешната светлина в нас за най-красивата кожа и коса, за пълноценен и щастлив живот.

Началото: Преди 9 години започнах отглеждането на лавандула в Долината на тракийските царе, разположена в Южна България и разширявах площта на насажденията стъпка по стъпка. В първите няколко години бях посветила изцяло цялата ми енергия и фокус на полетата, но постепенно започнах да отделям повече време на това, да разработя собствена марка за натурална козметика.

Сега: Сега напълно изживявам мечтата си, да развивам и ръководя собствена марка за натурална и органична козметика. Любознателна съм и търсеща нови ефективни комбинации. Водещото в създаването на нови рецепти за нови козметични продукти е това, те да имат абсолютно здравословни, най-чисти и подхранващи формули. Обичам да уча нови неща и съм открита за тях във всяка житейска област. Любимият ми цитат е, че без да имаме самодисциплина, фокус и вътрешна радост, не можем да постигнем нещо смислено.

Бъдещето: Вярвам, че красотата идва от жизненото здраве вътре в нас. Затова нашите органични и ефективни смеси помагат на организма да събуди своето естествено здраве и очарование. Намери своята цялост в простотата на живота и всеобхватно благополучие. За мен е истинска радост да създавам щастие и да спомагам за добро здравословно състояние на клиентите избрали AYAN®.

Предизвикваме те да преразгледаш ежедневния си ритуал за красота: Четейки за идеята и целите, които са обединени в AYAN®, бих искала да те предизвиквам да преразгледаш ежедневния си ритуал за красота. Отдели време, прегледай и проучи съставките на продуктите за кожа и коса, които използваш и потърси информация за техните характеристики. За нещастие най-често използваните марки и лесно достъпните стоки съдържат вредни за здравето и природата съставки. Можеш също така да използваш нашия списък на вредни съставки, където сме обобщили най-важните факти за тях. Ако намериш съставки в козметиката, която използваш, които са свързани пряко със здравословни и екологични проблеми, тогава аз от все сърце те призовавам да преосмислиш начина, по който избираш козметични продукти и да направиш здравето си основен приоритет. Приветствам те, да изпробваш някой от нашите продукти и да правиш информирани избори в бъдеще.

ЛАВАНДУЛОВИТЕ  ПОЛЕТА

Лавандуловите полета са разположени в Долината на тракийските царе, намираща се в Южна България. През последните 40 години върху тях не са отглеждани култури, а са използвани само за паша на добитъка от близките села. Хълмистото разположение и южното изложение позволяват на слънцето да достигне много добре до растенията и да им осигури необходимата топлина. Избираме устойчиви практики и използваме най-новите и най-ефективни методи в селскостопанските оперативни практики, за да отглеждаме нашите растения в изцяло естествена среда. Вярваме в предимствата на натуралните продукти и затова нашето лавандулово масло е 100% органично и сертифицирано.

ЦЕННОСТИТЕ НА AYAN®

ФИЛОСОФИЯ: AYAN® вярва в „очарованието и красотата отвътре“ като естествен поток от дълбоко усещане за вътрешен баланс, за съзнателни избори във всяка жизнена област, за изграждане на ценни връзки с природата, семейството, приятелите и самите нас, а също и за създаването на истински смисъл в живота.

МИСИЯ: AYAN® се грижи за здравето на хората и носи импулс за промяна на начина, по който мислят за козметичните съставки, за да ги вдъхнови за естествени грижи, които да поставят основите за здраво тяло, силен ум и положителен дух, като същевременно дълбоко уважава околната среда и се стреми да бъде част от една по-устойчива и по-етична индустрия за красота.

ВИЗИЯ: AYAN® цели да вдъхнови промяна, да не правим компромиси с безопасността на даден продукт, който използваме, да се информираме повече за химичните и синтетичните съставки и така да увеличим намерението си за по-щастлив живот, свободен от болести за достигане на пълния ни потенциал всеки ден.

НАЙ–ДОБРИ СЪСТАВКИ И ПРОЗРАЧНОСТ: Нашите съставки са органични, с високо качество, естествени, безопасни, добре проследими и екологични. В AYAN® се гордеем с това, че сме различни и правим натурални продукти за грижа за кожата и косата с изчерпателни списъци на съставките и честно етикетиране на опаковките.

AYAN® ОБЕЩАНИЕ ЗА КАЧЕСТВО НА ПРОДУКТИТЕ е никога да не използваме агресивни съставки, опасни козметични пълнители, вредни сгъстители и консерванти, генно модифицирани и получени от животни съставки, синтетични химикали и аромати или оцветители. Продуктите на AYAN® не съдържат нищо, което би разредило богатите на хранителни вещества съставки и би им попречило да стимулират процесите на самобалансиране на организма за постигане на естествено здраве.

СВЕЖА КОЗМЕТИКА ВЪВ ВАШИТЕ РЪЦЕ: Продуктите на AYAN® се произвеждат в малки партиди в сертифицирана лаборатория, за да са свежи, а методите на обработка гарантират, че активната жизнена сила на съставките не се унищожава от топлина или прекомерна обработка.

ПОЛУЧИ 10% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩА ПОКУПКА НА AYAN® ПРОДУКТИ ОТ ОНЛАЙН МАГАЗИНА НИ

АБОНИРАЙ СЕ ЗА ОНЛАЙН БЮЛЕТИНА НА AYAN®